Studio Black Beauty Kouvola

Ripsienpidennys

Studio Black Beauty | ripset

Mitä on ripsienpidennys?

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään luonnonripseen ripsienpidennyksille tarkoitetulla liimalla. Ripsienpidennyksellä saadaan ripsistä  luonnollisen tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta, ripsilaadusta ja käytettävästä tekniikasta riippuen.

Ihmisellä on noin 50-200 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljonkin eroja asiakkaiden välillä. Ripsien kasvukaari on n. 40-90 päivää, mistä johtuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kahdesta viikosta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein asennettuina ripsienpidennykset eivät vahingoita luonnonripsiä.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja.  Jokaiseen luonnonripseen liimataan yksi ripsikuitu. Klassiset pidennykset sopivat sinulle, joka haluat luonnollista tyyliä.

Saatavilla olevat kuidut: Kaarevuudet:  C, CC, D, L Paksuudet: 0,10, 0,12, 0,15

Volyymiripset

Volyymitekniikalla tarkoitetaan menetelmää jossa, jossa ripsikuiduista muodostetaan viuhka, joka liimataan yhteen omaan luonnonripseen. Menetelmä on yhtä hellävarainen kuin klassiset ripsipidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut.  Volyymiripsillä luodaan  näyttävämpää ilmettä kun klassisilla, mutta myös erittäin luonnolliset ripsityylit on mahdollista toteuttaa volyymiviuhkoilla. Volyymiripset ovat myös hyvä vaihtoehto asiakkaille, joilla on harvat ripset, sillä viuhka tuo harvempaan ripsirajaan parempaa tuuhennosta ja täyttöä kuin yksittäiset klassiset pidennykset.

Saatavilla olevat kuidut: Kaarevuudet: C, CC, D, DD, L, L+

Paksuudet:  0,03, 0,05, 0.06, 0,07.

Saat mukaasi kotihoito-ohjeet, joita noudattamalla saat ripsesi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta aina seuraavaan huoltoon asti. Lisäksi suosittelen ehdottomasti ostamaan ripsienpidennyksille tarkoitetun puhdistusaineen. Puhdistuainetta on myytävänä liikkeessä.

Studio Black Beauty | ripset
Studio Black Beauty | ripset
Studio Black Beauty | ripset
Diamonds are forever