Studio Black Beauty Kouvola

Kestopigmentointi

Studio Black Beauty | kestopigmentointi

Laatu ratkaisee

Käytössäni on huippulaadukkaat Swiss Color ® pigmenttivärit.

Swiss Color® kestopigmentointi värit ovat valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Swiss Color ® MB-, OS- ja IB-pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, PAH-yhdisteitä (Polysykliset Aromaattiset Hiilivedyt) eikä kiellettyjä raskasmetalleja tai vaarallisia aromaattisia amiineja, kuten NDELA.

Mitä on kestopigmentointi?

Kestopigmentoinnit ovat omiaan korostamaan luonnollisia piirteitä. Niillä saadaan näyttävyyttä  kulmakarvoihin, silmien ja huulten alueelle. Pigmentoinneilla olet aina huoliteltu, jopa ilman meikkiä. Kestopigmentoinnilla voidaan korjata esimerkiksi huulten tai kulmakarvojen epäsymmetriaa ja korostaa silmienmuotoa.

Toteutus ja jälkihoito

Kestopigmentointi vaatii kaksi toimenpide kertaa pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Vahvistus toteutetaan 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta. Ihon uudistumisen takia olisi suositeltavaa vahvistaa pigmentointia 1-4 vuoden välein.

Jälkihoito on helppoa ja toipuminen usein nopeaa. Käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoistusta ja turvotusta heti käsittelyn jälkeen. Toimenpiteen jälkeen käsiteltyä aluetta pidetään kuivana 24h-5vrk riippuen tehdystä pigmentoinnista. Saat mukaasi jälkihoitovoiteen, ja kirjalliset hoito-ohjeet. Vältetään saunaa, uintia, hikiliikuntaa ja aurinkoa noin viikon ajan, kunnes käsitelty alue on parantunut.

Esteitä pigmentoimiselle

Tullessasi pigmentoitavaksi saat esitietolomakkeen, jossa tulee ilmi tärkeimmät esteet pigmentoinnin toteuttamiselle tälläisiä asioita ovat mm:

alaikäisyys, päihteet, diabetes, Roacuttan- tai isotretinoin-lääkitys, vakava akne, verenohennuslääkkeet, verenpainelääkitys, syöpähoidot/lääkitys, hepatiitti, HIV/AIDS tai muu veriteitse tarttuva tauti, vakava psoriasis ja atopia, epilepsia ja verenvuototauti.

Lisäksi on tärkeää tiedostaa, että jos pigmentoitavalla alueella on luomia tai arpia voi olla mahdollista ettei käsittelyä voida toteuttaa tälle alueelle.

KESTOPIGMENTOINNIN POISTO (COLOR X)

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microbladingin poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä.

Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Kulmat

3D-karvatekniikka

Tällä tekniikalla saadaan aikaiseksi erittäin luonnollinen lopputulos. 3D-karvatekniikassa jäljitellään luonnollista karvojen kasvua ja suuntaa, sekä häivytellään taustaa 3D-efektin luomiseksi. Tekniikassa käytetään usein 2-3 eri väriä.

Ombre/shadow-tekniikka

Tällä tekniikalla saat meikatun, mutta luonnollisen lookin. Kulmakarvat ovat parantuessaan puuterimaiset, kuin kulmakynällä meikatut. 

Tekniikoita on myös mahdollista yhdistellä. Esimerkiksi ombre-kulmien alkuosaan voidaan lisätä 3D-tekniikalla muutamia karvoja lisäämään luonnollisuutta.

Studio Black Beauty | kestopigmentointi
Studio Black Beauty | kestopigmentointi
Studio Black Beauty | kestopigmentointi
Studio Black Beauty | eyeliner
Studio Black Beauty | eyeliner
Studio Black Beauty | eyeliner
Studio Black Beauty | eyeliner

Eyeliner

Classic eyeliner

Tämä klassinen malli takaa aina huolitellun ilmeen. Asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen valitsemme sinulle sopivimman mallin, paksuuden, hännän pituuden ja ilmeen kohotuksen.

Ripsityven täyttö

Ripsityven täytöllä luodaan tumma efekti ripsien tyveen. Kevyempi kuin perinteinen eyeliner ja ilman häntää.

Stardust-liner

Tällä tyylillä saat klassisen linerin lisäksi syvyyttä katseeseen. Lineria jatketaan häivyttämällä/ varjostamalla luomeen pehmeää linjaa.

Butterfly-liner

Tällä tekniikalla luodaan dramaattisempi lookki. Tyylillisesti jäljitellään luomiväri efektiä. Tällä tekniikalla saadaan hyvin korostettua silmän muotoa ja syvyyttä katseeseen.

SUMU-LINER

Tällä tekniikalla luodaan pehmeä ja tumma silmän rajaus. Lineri häivytetään koko matkalta sumuisen lookin saavuttamiseksi.

Huulet

Huultenrajaus ja rajaus ombre-tekniikalla

Huulia rajaamalla voidaan korostaa huulten omaa muotoa tai korjata epäsymmetriaa. 

3D-huulet

Tässä tekniikassa käytetään yleensä 2-3 eri väriä 3D-efektin saavuttamiseksi. Huulet pigmentoidaan kauttaaltaan. Tällä tekniikalla myös symmetrisyyttä voidaan korjata.

Studio Black Beauty | huulet
Studio Black Beauty | huulet
Diamonds are forever