Studio Black Beauty Kouvola

Micro- ja nanoblading

Studio Black Beauty | microblading

Laatu ratkaisee

Uudet Swiss Color® pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, ne säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, ovat peittävät ja kestävät iholla pitkään! Käytän vain pigmenttejä, joiden raaka-aineiden laatu täyttää (ResAP 2008 1) kaikki laatuvaatimukset ja läpäisevät riippumattomien akkreditoitujen laboratorioiden toimesta tehdyt lisätutkimukset.

Pigmentin optimaalinen koko on 2 mikronia. MB-pigmentin koko on optimoitu tähän. Täten saavutamme erittäin korkea pigmenttitiheyden, värinpitävyyden ja pigmentin maksimaalisen jäämiseen kudokseen.
 
Swiss Color® pigmentille on kehitetty täydellinen pohja. Se on sopivan paksua ja geelimäistä. Tämä takaa sen, että väri voidaan optimaalisesti työstää ihoon microblading terällä. Pigmentti mahdollistaa nopean, kevyen työstämisen ja lopputuloksena ohuet, tarkat kulmakarvat.
 
-Ei värimuutoksia, pigmentit haalistuvat tasaisesti
-Erittäin hyvä kestävyys ihossa
-Noin 60-80% pigmentteistä jää näkyviin paranemisen jälkeen
-Vähemmän jälkityötä
-Vähemmän kipua
 

Mitä on micro- ja nanoblading?

Toimenpide koostuu kolmesta osasta: muotoilu/mittaus, toimenpide, kotihoito. Työkaluja avulla käyttäen,  mittaan kasvojesi mukaan sinulle sopivat kulmakarvat, kunnioittaen kulmien omaa muotoa ja kasvua.  Microladingin tekemiseen käytetään microneuloista muodostuvaa terää, jotka koostuu 11-18 pienestä neulasta, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Microbladingissä pyritään mukailemaan karvan luonnollista kasvusuuntaa ja toteuttamaan mahdollisimman ohuita linjoja. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun. Microblading haalistuu poistumalla lymfaan noin vuoden-kahden kuluessa. Pigmentin pysyvyys riippuu omasta ihotyypistä ja jälkihoidon toteutuksesta. Jos sinulla on kovin rasvoittuva iho, suosittelen ennemmin kestopigmentointia, sillä pigmentointitekniikalla saadaan vietyä suurempi määrä pigmenttiä kudokseen kuin manuaalisesti microblading tekniikalla. Myös linjat saattavat  enemmän pehmentyä eivätkä pysy niin ohuina ja terävinä rasvaisella iholla. Rasvoittuvalla iholla onkin tärkeää, että linjoja ei tehdä liian tiheään. 

Toteutus ja jälkihoito

Microblading vaatii kaksi toimenpide kertaa pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Vahvistus toteutetaan 8-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta. Ihon uudistumisen takia olisi suositeltavaa vahvistaa microblading 1-2 vuoden välein.

Jälkihoito on helppoa ja toipuminen usein nopeaa. Käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoistusta ja turvotusta heti käsittelyn jälkeen. Toimenpiteen jälkeen käsiteltyä aluetta pidetään kuivana 5vrk. Saat mukaasi jälkihoitovoiteen, ja kirjalliset hoito-ohjeet. Vältetään saunaa, uintia, hikiliikuntaa ja aurinkoa noin viikon ajan, kunnes käsitelty alue on parantunut.

NANOBLADING

Nanoblading on kevyempi ja hellävaraisempi versio microbladingistä. Nanoblading tehdään ohuemmalla terällä, sekä jokainen karva käsitellään pääsääntöisesti vain kerran. Nanobladingin kesto on 3-8kk. Sen avulla saadaan hyvin korjattua kulmien omaa muotoa, paikkailtua aukkoja, sekä tehtyä täydennystä omiin luonnollisiin kulmiin. 

ESTEITÄ MICRO- ja NANOBLADINGILLE

Tullessasi microbladingiin saat esitietolomakkeen, jossa tulee ilmi tärkeimmät esteet pigmentoinnin toteuttamiselle tälläisiä asioita ovat mm:

raskaus, alaikäisyys, päihteet, huonossa hoitotasapainossa oleva diabetes, Roacuttan- tai Isotretinoin-lääkitys, vakava akne, vahvat annostukset verenohennuslääkkeissä, huonossa hoitotasapainossa oleva verenpainetauti, syöpähoidot/lääkitys, hepatiitti, HIV/AIDS tai muu veriteitse tarttuva tauti, vakava psoriasis ja atopia, sarkoidoosi, epilepsia ja verenvuototauti.

Lisäksi on tärkeää tiedostaa, että jos käsiteltävällä alueella on luomia tai arpia voi olla mahdollista ettei käsittelyä voida toteuttaa tälle alueelle.

MICROBLADINGIN POISTO (COLOR X)

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microbladingin poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä.

Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Studio Black Beauty | microblading
Studio Black Beauty | microblading
Studio Black Beauty | microblading
Diamonds are forever