Studio Black Beauty Kouvola

Mesoterapia ja Derma SR8 Arpihoidot

Studio Black Beauty | mesoterapia

Mesolift concept

Koneellinen mikroneulaus sekä AHA-happokuorinta.
Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

MesoLift hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja ja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen – juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen.

MesoLift Concept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä sekä häivyttää raskausarpia ja arpia. Ennen käsittelya iholle tehdään AHA-happokuorinta. Se auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja stimuloi aineenvaihduntaa.

Derma SR8-arpihoito

Derma SR8 arpihoito on yhdistelmähoito, jonka tehokkuus perustuu hapon ja ainutlaatuisen mikroneulaustekniikan yhteisvaikutukseen. Hoidolla saadaan arpikudos pehmenemään niin, että pääsemme aktivoimaan ihon uudistumisen arven alueella. Arvessa tapahtuvat huomattavat muutokset vakuuttavat hoidon tuloksellisuudesta.
Arvet sulautuvat ympäröivään ihoon ja iho arpialueella on pehmeämpi ja
joustavampi. Selkeää muutosta on nähtävissä jo yhdellä käsittelyllä, mutta parhaaseen lopputulokseen päästään sarjahoidolla. Arpien hoitaminen Derma SR8 Mikroneulaus -tekniikalla on hellävarainen, pitkän
aikavälin hoitomuoto jolla saadaan aikaan uskomattomia tuloksia. Hoidon tarkoitus on parantaa asiakkaan elämänlaatua. Hoito on kehitetty tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden kanssa ja se suunniteltiin korjaamaan, parantamaan ihonrakenteita, hoito toteutetaan käyttämällä tähän tarkoitettuja Swiss Color-tuotteita.

Hoitoa voidaan toteuttaa kaikenlaisiin arpiin kuten esimerkiksi: venymisarvet, leikkausarvet, trauma-arvet, aknearvet etc.

Diamonds are forever