Studio Black Beauty Kouvola

Lash- ja browlift

Studio Black Beauty | lashlift

Mikä on Lashlift?

Lashlift on palvelu, jossa ripset taivutetaan silikonimuottien avulla halutulle kaarevuudelle. Lisäksi ripset värjätään kestovärillä. Lopputulos kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, riippuen omien ripsien kasvu- ja vaihtosyklistä.

Mekaanisten ripsitaivuttimien jatkuva käyttö haurastuttaa ja katkoo ripsiä. Lash lift on hellävaraisempi vaihtoehto ripsillesi.

Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä on mahdollisuus saada 3D-filler-hoito. Filler on keratiinia sisältävä tuote joka vahvistaa ja ravitsee omia ripsiä. 

Hoidon lopuksi tehdään ripsille laminointi joka sisältää proteiineja ja aminohappoja ja jotka ravitsevat ripsiä.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei saisi kastella 24 tunnin sisällä ja ensimmäiset 48 tuntia täytyy välttää kuumuutta (esim. sauna ja föönaus).

Lash liftin kanssa saa käyttää normaalisti meikkiä ja ripsiväriä. Kaikki meikinpoistoaineet ovat kestotaivutetuille ripsille sallittuja.

Mikä on Browlift?

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.

Browliftiin sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla ja/tai pinseteillä. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Studio Black Beauty | lashlift
Studio Black Beauty | lashlift
Studio Black Beauty | lashlift
Diamonds are forever